TÜV NORD Nederland

Het primaire doel van TÜV NORD Nederland is om duidelijk aan te tonen dat je organisatie voldoet aan de eisen die door de SNF zijn gesteld.

Bij TÜV NORD Nederland maken we aantoonbaar dat jij voldoet aan de eisen die Stichting Normering Flexwonen (SNF) stelt voor huisvestiging van arbeidsmigranten. Daarmee laat jouw organisatie zien dat jullie de huisvestiging van arbeidsmigranten goed op orde hebben. Onze SNF- inspecteurs toetsen objectief jouw organisatie aan de hand van de eisen die SNF stelt.

 

Waarom het SNF-keurmerk?

 

SNF Keurmerk in 5 stappen

 1. Vraag het SNF keurmerk aan

  Neem contact met ons op om de weg naar certificering te starten. We gaan samen kijken hoe het traject het beste bij jouw organisatie aansluit.

 2. Administratieve Controle

  Tijdens deze controle wordt je locatielijst gecheckt en wordt gekeken naar hoe goed je als werkgever functioneert en hoe het toezicht en beheer geregeld zijn.

 3. Inspectie

  Voordat je geregistreerd kunt worden, moeten alle locaties waarvoor jij verantwoordelijk bent, fysiek worden geïnspecteerd. We kijken samen met jou hoe de huidige situatie eruit ziet en controleren of de locatie voldoet aan de eisen.

 4. Rapportage

  Na de inspecties is er een rapport inzichtelijk waarin de bevindingen en over jouw onderneming op verschillende onderdelen wordt weergegeven.

 5. Periodieke Controle

  De navolgende jaren komen we nog geregeld langs bij je huisvestingslocaties om te zien of je nog steeds aan de eisen van het SNF-keurmerk voldoet.

SNF keurmerk aanvragen

Heb je een vraag over het SNF keurmerk, aantoonbaar beter huisvesten van arbeidsmigranten of het certificeringsproces? Dan horen we graag hoe we je kunnen helpen.
Zet de eerste stap naar een SNF keurmerk neem contact met ons op via 0499 – 339 525.

Contact met TÜV Nederland

 

Neem contact met ons op via het contactformulier of neem contact op met onze Customer service afdeling van TÜV Nederland of via de gegevens in de rechterkolom.


ContactgegevensCustomer Service TÜV NORD Nederland
0499 - 339 525

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.