Ursem – het nieuwe bouwen

Ursem Modulaire Bouwsystemen is koploper in de wereld van het nieuwe bouwen. Dat staat voor produceren in een fabriek en monteren op locatie. Ursem werkt met beproefde componenten voor zowel de fabriek als de locatie, die continu worden geëvalueerd, getest en geoptimaliseerd.

ursem1

 

Ruim vierduizend studentenwoningen

Ursem Modulaire Bouwsystemen heeft zich de afgelopen decennia gespecialiseerd in het modulaire bouwsysteem. Samen met opdrachtgevers, architecten, adviseurs, onderaannemers en leveranciers zijn de bouwmethode, het productieproces en het eindproduct steeds geoptimaliseerd en worden er dagelijks kwalitatief hoogwaardige modules vervoerd naar uiteenlopende bouwlocaties. Al ruim vierduizend studentenwoningen werden geproduceerd in de fabriek in Wognum. En steeds meer opdrachtgevers van seriematige projecten ontdekken de voordelen van het modulair bouwen.

 

Oplossingen voor vergunninghouders en starters

Ursem ziet voor het bedrijf en de betrokken experts een grote rol weggelegd om een bijdrage te leveren aan het complexe huisvestingsvraagstuk voor vergunningshouders en starters. ME-2 architecten presenteert drie woningplattegronden voor verschillende doelgroepen; de gezinswoning van ca. 80 m2, een woning voor twee personen van ca. 40 m2 en de eenpersoons woonstudio van ca. 30 m2. Door de slimme indeling zijn deze drie types stapelbaar, schakelbaar en met elkaar uitwisselbaar. Daarmee is er altijd een passend antwoord op tijdelijke en specifieke huisvestingsvraagstukken.

ursem5


 

ursem7Klik hier voor de brochure Start – Huisvesting voor vergunninghouders

 

 

 

 

 

 

 

Huisvesting voor vergunninghouders en starters in Wognum

Passend, haalbaar & betaalbaar

In Wognum, gemeente Medemblik, realiseert Ursem in opdracht van woningcorporatie de Woonschakel een complex woningen voor vergunninghouders en starters. Het complex, een ontwerp van ME-2 architecten uit Medemblik bevat ca. 50 eenvoudige gestapelde wooneenheden in een parkachtige omgeving, tegenover het gemeentehuis van Medemblik. Het complex is opgebouwd opgebouwd uit modules van 11 x 4 meter voor woningen van 88m2 en 44m2. Kleinere studio’s van 22m2 zijn ook mogelijk maar niet in dit project toegepast. De bergingen zijn geïntegreerd en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

ursem6

 


Contactgegevens

0229 507 200
Spoorstraat 6
1687 AE   Wognum

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.