Ursem Modulaire Bouwsystemen

Het nieuwe bouwen: Ursem3D® Modulair bouwsysteem  

 

Huisvesting voor vergunninghouders en starters in Wognum

In Wognum, gemeente Medemblik, realiseert Ursem in opdracht van woningcorporatie de Woonschakel een complex woningen voor vergunninghouders en starters. Het complex bevat ca. 50 eenvoudige gestapelde wooneenheden in een parkachtige omgeving, tegenover het gemeentehuis van Medemblik. Het complex is opgebouwd opgebouwd uit modules van 11 x 4 meter voor woningen van 88m2 en 44m2. Kleinere studio’s van 22m2 zijn ook mogelijk maar niet in dit project toegepast. De bergingen zijn geïntegreerd en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

ursem1ursem2

ursem3

Het nieuwe bouwen:

Ursem Modulaire Bouwsystemen is koploper in de wereld van het nieuwe bouwen. Met het Ursem3D® Bouwsysteem worden gebouwen gerealiseerd voor studenten, jongeren, vergunninghouders, hotels en de zorg. Het bouwsysteem is de afgelopen decennia continu doorontwikkeld en geperfectioneerd samen met opdrachtgevers, bouw- en installatiepartners, architecten en adviseurs. Het nieuwe bouwen is steeds vaker het alternatief voor traditioneel bouwen.

ursem4 ursem5

ursem6 ursem7

Daarnaast produceert en levert Ursem seriematige Modulaire Badkamers (Brochure) en 2D HSB producten voor de nieuwbouw en renovatie. Onze producten worden in een gecontroleerde omgeving geproduceerd en op locatie eenvoudig en snel gemonteerd. Naast verhoogde efficiency, een zeer korte bouwtijd en constante kwaliteit levert deze manier van bouwen winst op het gebied van duurzaamheid.

 


Contactgegevens

Rob Ursem
+31 6 29042690
Spoorstraat 6
1687 AE   Wognum

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.