Villex Vastgoedbescherming BV

Waar andere leegstandbeheerders een punt zetten bij vastgoedbescherming, zet Villex een komma! Villex geeft met Het Nieuwe Leegstandbeheer antwoord op de veranderingen in de markt.

Wij bieden advies aan vastgoedbeleggers, corporaties, zorginstellingen en gemeenten om deze mogelijkheden en kansen bij elkaar te brengen en verzorgen het volledige beheertraject. Trots werken wij aan mooie projecten, waardoor wij continu op zoek zijn naar nette bewoners en ondernemers die samen met ons vastgoed willen beschermen.

 

Werkgebied

Landelijk

KLB-certificering

Ja

Ervaring met huisvesten vergunninghouders

Naast het plaatsen van de statushouders neemt Villex het complete beheer van het pand op zich nemen. Dit houdt in dat Villex tevens verantwoordelijk is voor de exploitatie, het sociale beheer en het selecteren van overige bewoners. Het integreren van de statushouders in de omgeving is hierbij zeer belangrijk, zo ondersteunt en organiseert Villex maatschappelijke activiteiten. Leefbaarheid in de wijk wordt geoptimaliseerd, mede door actief wijk beheer.

Zie ook de artikelen

Maatschappelijke missie blijkt o.a. uit

Onbekend


Contactgegevens

0180-532000
1e Barendrechtseweg 46
2992 XC   Barendrecht

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.