Vivax Housing

Wij leveren de beste mix van duurzaam, flexibel en compact wonen. Voor woningcorporaties, zorginstellingen, recreatieondernemers en gemeenten.

We bouwen “losgoed” in plaats van vastgoed. Zonder blijvende betonfundering en infrastructuur. Zeer eenvoudig te plaatsen en verplaatsen. Met cradle-to-cradle materialen realiseren we in zeer korte tijd energieneutrale woningen die geen gasaansluiting nodig hebben en aangepast zijn op specifieke bewonerswensen.

Te variëren in:

  • Geschakeld en vrijstaand
  • Gevelafwerking met diverse duurzame houtsoorten en kleuren
  • Binnenafwerking wand, vloer en plafond
  • Inrichting: keuken en badkamer

 

Wonion

De eerste zes Vivax woningen zijn geplaatst in Varsseveld, aan de Koningin Emmastraat. Opdrachtgever is wooncorporatie Wonion. Zij huisvesten jonge statushouders in de duurzame en compacte wooneenheden. De wooneenheden van 25 vierkante meter zijn per vrachtwagen naar de locatie gebracht. Binnen een week zijn de woningen aangesloten op riool, elektriciteit en water.

Vivax Houses-18  Vivax 4

Samen bouwen met lokale bedrijven en toekomstige bewoners

We bouwen zoveel mogelijk met bedrijven uit de regio. Toekomstige bewoners werken in een regionale werkplaats mee aan hun woning, waarmee we hen een uniek werk- en leertraject bieden. Het versterkt de sociale cohesie en het gevoel van trots en eigenwaarde. We bieden in overleg met de partners van Vivax en het opleidingsbedrijf leerwerkplekken aan. Dit is ook gebeurd bij de woningen in Vasseveld, waaraan leerling timmerlieden, -installateurs en een statushouder meewerkten.

 

 

 

 


Contactgegevens

Marcel van Bodegraven
+ 31 6 5336 8787
Koperen Kees 35
7001 KH   Doetinchem

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.