VOXS

Hoe kunt u strategisch inspelen op uw toekomstige huisvestingsbehoefte? Het antwoord bieden wij met VOXS: hiermee bent u verzekerd van een modulair, adaptief en flexibel gebouw. Tijdens het ontwerp houden wij al rekening met demontage, hergebruik en aanpassingsvermogen.

VOXS Bouwsysteem

VOXS is een in eigen beheer ontwikkeld industrieel, flexibel en demontabel bouwsysteem voor semipermanente doeleinden. Het VOXS Bouwsysteem is technisch zodanig ontwikkeld, dat het bouwwerk flexibel kan worden aangepast aan een veranderde functie van het bouwwerk of aan veranderde eisen van een gebruiker van het bouwwerk. Het casco is volledig ontworpen met gestandaardiseerde prefab elementen die uit elkaar te halen zijn, maar ook her inzetbaar voor een nieuwe toepassing. Naast dit gestandaardiseerde casco bieden we voldoende ruimte voor persoonlijk maatwerk. Voorbeelden hiervan zijn de gevelafwerking, invulling, indeling en keuze uit materialen voor de afbouw en de technische installaties.

Toekomstbestendig

De maatvoering van het VOXS Bouwsysteem is ontwikkeld op afmetingen van 2400x9600mm, 2400x7200mm, 2400x4800mm en 2400x2400mm. Omdat wij gestandaardiseerd maatwerk bieden is er een ruime keuze mogelijk op het gebied van kwaliteit en comfort. We luisteren naar uw ideeën en ontwerpen ze samen en verzorgen daarbij het complete traject van vergunning tot aan de onderhoud tijdens de gebruiksperiode. Onze gebouwen zijn hierdoor persoonlijk maar bovenal toekomstbestendig.


Contactgegevens

Erik van den Bergh
0164-251240
Witteveenweg 2
4612 RA   Bergen op Zoom
www.voxs.nl