Wanders mobiele chalets

Elk chalet van Wanders wordt individueel vervaardigd vanuit een basis­uitvoering. Deze kunt u vervolgens laten voorzien van alle luxe en comfort, afhankelijk van uw voorkeuren en mogelijkheden. De standaard uitvoeringen zijn echter al binnen handbereik voor een relatief bescheiden budget.

Eén chalet per dag

Wanders Mobiele Chalets heeft alles in u huis om ieder project binnen afzienbare tijd te realiseren. 55 ervaren medewerkers, 3500 m² productiecapaciteit, eigen verkopers & projectleiders, eigen tekenkamer & tekenaars, moderne software om u direct een beeld te geven van het resultaat. Dit verzekert u van een goede service van idee tot realisatie: programma van eisen, ontwerpfase, vergunningen, bestekfase, uitvoeringsfase, oplevering.

 

8 Basismodellen en meer

Onze 8 basismodellen kunnen geheel naar wens worden aangepast. Compleet maatwerk is mogelijk. Hier een selectie van de basismodellen met een oppervlakte van 45  tot 55 m2. Daarnaast zijn er grotere modellen tot een oppevlakte van 75m2.

wanders1 wanders2 wanders3

wanders4 wanders5 wanders6

Producten voor buiten moeten niet alleen weerbestendig zijn, maar ook respect tonen voor de natuur. Bovendien heb je als bouwer je verantwoordelijkheden. Van dit besef is het gehele bedrijf doordrongen. Daarom werkt Wanders Mobiele Chalets zoveel mogelijk met het FSC-certificaat en wordt er zorgvuldig omgegaan met energie en uitstoot.


Contactgegevens

Huub Wanders
+31 (0)315 695910
Ettenseweg 57
7071 AB   Ulft
www.wanders-chalets.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.