Woodyshousing

Permanente woningen op tijdelijke locaties!

3 Pijlers, plug&play.

Woodyshousing zorgt voor gezonde duurzame woningen voor betaalbare prijzen. Woodyshousing ontzorgt haar opdrachtgevers door een geheel integrale aanpak: naast het leveren van de woningen, wordt het gehele beheer georganiseerd.

Gebaseerd op 3 pijlers: bouwsysteem, technologie en community. Naast het ecologische bouwsysteem is een community website ingericht en zijn de gebouwen zo ontworpen dat je elkaar kunt ontmoeten. Door het eenvoudige plug&play-principe zijn de woningen makkelijk te plaatsen en te herplaatsen, maar ook eenvoudig in te richten voor de doelgroep: een studio voor één persoon, een 2 of 3 kamer of een 5 kamer appartement.

woodyshousing1 woodyshousing2 woodyshousing3

 

Woodyshousing op Heijplaat (Rotterdam)

woodyshousing4Samen met de Bewonersverening Heijplaat wil Woodyshousing de woningen exploiteren om Heijplaat toegankelijk te maken voor bezoekers uit de hele wereld. Het sociale aspect maakt integraal deel uit van het concept van Woodyshousing.

Op Concept House Village realiseert Woodyshousing een gebouw met vier modules voor tijdelijk en permanent gebruik. Naburige bedrijven hebben al de eerste reserveringen gedaan.

 

 

Huize Kerklingh (Amsterdam)

woodyshousing5Het complex bestaat uit een onder- en een bovenbouw. De studentenwoningen worden in drie torentjes met in totaal 48 studio’s op een onderbouw gezet. Het dak van de onderbouw is een dek dat de woningen ontsluit en een gemeenschappelijke buitenruimte voor de bewoners. Onder de studentenwoningen wordt een commerciële plint gerealiseerd van 220m2. Deze ruimte is geschikt voor een winkel, horecagelegenheid of kantoren. Ook de commerciële ruimte is demontabel en verplaatsbaar.

 

Na tien jaar verhuist het gehele complex naar een andere locatie en zal hopelijk ook de buurt mooie herinneringen koesteren.

 


Contactgegevens

Theo Bouwman
+31 6 51560938
Soesterbergsestraat 127
3768 MB   Soest
www.woodyshousing.com

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.