‘Niemand slaapt in Putten onder de brug’

PUTTEN ,,Er heeft nog nooit iemand in de gemeente Putten onder de brug moeten slapen. In dat opzicht voert het college van burgemeester en wethouders een lankmoedig beleid." Een uitspraak van wethouder Nico Gerritsen tijdens de behandeling in de raadscommissie Samenleving over de problematiek van huisvesting van onder meer personen in nood (Pin-ers), statushouders en arbeidsmigranten.

Het college ziet het snelst mogelijkheden voor tijdelijke huisvesting van deze groepen aan de Wallenbergstraat en Matchpoint. Hiernaast komen op termijn de Enghuusweg en recreatieterreinen buiten het recreatiecluster in aanmerking. Door de leden van de commissie Samenleving werden nog enkele alternatieven aangegeven, zoals het voormalig Postkantoor en het politiebureau. Gerritsen ziet hier geen mogelijkheden. Het Postkantoor is geen eigendom van de gemeente en binnenkort zijn er plannen te verwachten hierin appartementen te vestigen. Het politiebureau blijft voorlopig in gebruik tot het gemeentehuis is verbouwd en de politie daarin onderdak vindt. Lees verder>

Dit artikel is niet afkomstig van de EF-redactie. Daarom tonen wij slechts een deel van het artikel en linken we direct naar de originele bron.

Datum:
Dossier:
Onderwerp:
Beleid, Doelgroepen flexwonen