2Live in Boxmeer

In een aantal plaatsen in Noord-Brabant (Boxmeer, Boxtel, Den Bosch, Oss, Vlijmen) biedt 2Live woonruimte en begeleiding aan jongeren tussen de 17 en 25 jaar die binnen maximaal twee jaar zelfstandig willen wonen en leven, maar dat zonder hulp niet voor elkaar krijgen. Het verblijf bij 2Live wordt gekoppeld aan een persoonlijk toekomstplan, ook zijn er huisregels waar de huurders zich aan moeten houden. Begeleiders zijn overdag meestal op de locatie aanwezig, na 21:00 en in het weekend of op feestdagen is er een bereikbaarheidsdienst.

Op locatie Boxmeer beschikt 2Live over 4 kamers, in een moderne hoekwoning. De kamers hebben standaard een bed, verder kan de kamer naar eigen smaak worden ingericht. Elke jongere heeft een eigen kamer, de keuken, badkamer en wc’s worden gedeeld met de andere bewoners. Winkels zijn op loopafstand, het trein/busstation is op fietsafstand.


Aantal woningen
4 kamers
Eigenaar
2Live
Start
juni 2020
Huurprijs
ca € 250, inclusief gas/water/elektra/internet
Soort eigenaar
maatschappelijke organisatie, zorg- of opvanginstelling
Doelgroep
jongeren
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
begeleid wonen
Aard gebouw
bestaande woningen
Contractvorm gebruiker
begeleidingscontract
Bijzonderheden
Wonen bij 2Live is alleen mogelijk met een opdrachtverstrekking van de gemeente of van jeugdzorg.

Meer info

Informatie
over inschrijven

Informatie over wonen in dit project en over aanmelden vind je op de website van 2LiveBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel