2Live Maaspoort, Den Bosch

In een aantal plaatsen in Noord-Brabant (Boxmeer, Boxtel, Den Bosch, Oss, Vlijmen) biedt 2Live woonruimte en begeleiding aan jongeren tussen de 17 en 25 jaar die binnen maximaal twee jaar zelfstandig willen wonen en leven, maar dat zonder hulp niet voor elkaar krijgen. Het verblijf bij 2Live wordt gekoppeld aan een persoonlijk toekomstplan, ook zijn er huisregels waar de huurders zich aan moeten houden. Begeleiders zijn overdag meestal op de locatie aanwezig, na 21:00 en in het weekend of op feestdagen is er een bereikbaarheidsdienst.

Op locatie Maaspoort  in Den Bosch beschikt 2Live over 10 kamers in een modern pand, waarin ook Jongerencentrum de Poort en de Maatschappelijke Opvang gevestigd zijn. De kamers (12m2) hebben standaard een bed, verder kan de kamer naar eigen smaak worden ingericht. Keuken en badkamers worden gedeeld. Winkels en bushalte zijn op loopafstand, het treinstation is op fietsafstand.


Aantal woningen
10 kamers
Eigenaar
2Live
Start
januari 2019
Huurprijs
nvt, alleen voor jongeren met een verwijzing van Jeugdzorg
Soort eigenaar
maatschappelijke organisatie, zorg- of opvanginstelling
Doelgroep
jongeren
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
begeleid wonen
Aard gebouw
nieuwbouw
Contractvorm gebruiker
begeleidingscontract
Bijzonderheden
Wonen bij 2Live is alleen mogelijk met een opdrachtverstrekking van de gemeente of van jeugdzorg.

Meer info

Informatie
over inschrijven

Informatie over wonen in dit project en over aanmelden vind je op de website van 2LiveBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel