123 Flexwonen

57 microwoningen in Spring! Barendrecht

Zuideinde 80, Barendrecht

Sinds juni 2018 staat aan het Zuideinde in Barendrecht het project Spring! initiatiefnemer Michel van den Meerendonk transformeerde in samenwerking met de gemeente Barendrecht een oud kantoorpand tot een appartementencomplex met volledig ingerichte microwoningen. Het complex ligt pal naast station Barendrecht. Het appartementencomplex telt 57 appartementen met oppervlaktes van 22 tot 49 m2. De zelfstandige microwoningen van Spring! zijn ontworpen voor éénpersoonshuishoudens en voorzien de bewoner van alle gemakken: ze hebben een eigen ingerichte keuken en badkamer en zijn gemeubileerd en gestoffeerd.

De appartementen zijn bedoeld voor een mix aan doelgroepen: starters, spoedzoekers, studenten, statushouders en buitenlandse werknemers. De bewoners krijgen een tijdelijk huurcontract voor 2 jaar. De huurprijzen zijn vanaf € 522 per maand, inclusief. Naast de woningen zijn er tal van andere services beschikbaar voor de bewoners: er is een gemeenschappelijke woonkamer, een sportruimte, twee bibliotheken en een grote picknick tafel op het gazon voor een zomerse barbecue. Er is zelfs een lunchroom voor ontbijt, lunch en koffie.

Aantal woningen
57
Aard gebouw
getransformeerd gebouw
Eigenaar/verhuurder
Michel van den Meerendonk
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, arbeidsmigranten, gescheiden mensen, jongeren, statushouders, studenten, uitstromers zorg
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
vanaf €522, inclusief
Bouwers/concept
Start
juni 2018
Eind
Bijzonderheden

Met het treinstation naast de deur zijn de bewoners in 45 minuten op Schiphol, in 12 minuten in Rotterdam centrum en binnen een uur in hartje Antwerpen.

Meer info Informatie over aanmelden

Informatie over inschrijven en verhuur vindt u op de website van Spring!

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.