Atik Village in Roosendaal

Atik uitzendbureau realiseerde aan de Gastelseweg in Roosendaal in 2020 een nieuw complex met 56 zelfstandige 5-kamer appartementen van 80 m2. Het gaat om een permanent gebouw. Per appartement kunnen vier arbeidsmigranten gehuisvest worden, die over een eigen slaapkamer beschikken en een woonkamer, keuken en sanitaire voorzieningen delen. De twee gebouwen liggen tegenover het nieuwe distributiecentrum van Lidl. Op eigen terrein zijn 130 parkeerplekken gemaakt. Er zijn 260 zonnepanelen aangebracht en het gebouw beschikt over glasvezel internet en een GSO-systeem voor satellietontvangst. Er is 24/7 een eigen beheerder aanwezig. Daarnaast zijn er vier ondergrondse afvalcontainers, een brandmeldinstallatie (BMI) met doormelding naar de meldkamer en is er volledige camerabewaking op het terrein en rondom de gebouwen.


Aantal woningen
56 appartementen, 224 plekken
Eigenaar
Atik uitzendbureau
Start
januari 2020
Huurprijs
€ 125,-- p.p. per week all-in
Soort eigenaar
uitzendorganisatie/werkgever
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
nieuwbouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
Atik uitzendbureau wil het bestaande complex uitbreiden met nog eens twee appartementengebouwen. Het aantal bewoners groeit daarmee naar 450.

Meer info

Informatie
over inschrijven

Huisvesting in dit complex is bestemd voor medewerkers van Atik uitzendbureau.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel