123 Flexwonen

Bergsche Hoevepad (Ruwaard), Oss

Bergsche Hoevepad, Oss

Gemeente Oss en BrabantWonen willen flexwoningen realiseren op meerdere, tijdelijke locaties in Oss, o.a. 72 appartementen op het voormalig voetbalveld van S.V. Ruwaard. Deze zullen worden gebouwd in drie blokken, in een parkachtige setting met behoud van het bestaande groen. Men verwacht in april 2023 te kunnen starten met de inrichting van het terrein, de appartementen worden dan in december 2023 opgeleverd. De woningen zijn 15 jaar beschikbaar, daarna kunnen ze elders worden gebruikt, in of buiten Oss.
De 2- en 3-kamerappartementen zijn bedoeld voor een- en tweepersoonshuishoudens die hier maximaal 15 jaar kunnen wonen. BrabantWonen biedt geen woning aan wanneer de huurovereenkomst afloopt, maar kan tijdens de huurperiode wel ondersteuning bieden bij het vinden van nieuwe huisvesting.
Iedereen* die staat ingeschreven bij WoonService Regionaal kan reageren. Om in aanmerking te komen moet men in het voorafgaande jaar wel actief hebben gereageerd op het woningaanbod. Het grootste deel van de woningen zal worden aangeboden via loting.   * m.u.v. gezinnen met kinderen onder 18 jaar, urgentiehouders, statushouders en uitstromers zorg.  Voor hen wordt meer permanente huisvesting gezocht.

Aantal woningen
72
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
BrabantWonen
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
sociale huur
Bouwers/concept
Start
2023 Q4
Eind
Bijzonderheden
Meer info Informatie over aanmelden

Aanmelden kan alleen via de website van WoonserviceRegionaal

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.