Bergsche Hoevepad (Ruwaard), Oss

Gemeente Oss en BrabantWonen willen flexwoningen realiseren op meerdere, tijdelijke locaties in Oss, o.a. 72 appartementen op het voormalig voetbalveld van S.V. Ruwaard. Deze zullen worden gebouwd in drie blokken, in een parkachtige setting met behoud van het bestaande groen. Men verwacht in 2023 te kunnen starten met de inrichting van het terrein en het plaatsen van de woningen. De woningen zijn 15 jaar beschikbaar, daarna kunnen ze elders worden gebruikt, in of buiten Oss.
De 2- en 3-kamerappartementen zijn bedoeld voor een- en tweepersoonshuishoudens die hier tijdelijk kunnen wonen terwijl zij verder zoeken naar een permanente huurwoning. BrabantWonen biedt geen woning aan wanneer de huurovereenkomst afloopt, maar kan tijdens de huurperiode wel ondersteunen bieden bij het vinden van nieuwe huisvesting.
Iedereen* die staat ingeschreven bij WoonService Regionaal kan reageren. Om in aanmerking te komen moet men in het voorafgaande jaar wel actief hebben gereageerd op het woningaanbod. Het grootste deel van de woningen zal worden aangeboden via loting.   * m.u.v. gezinnen met kinderen onder 18 jaar, urgentiehouders, statushouders en uitstromers zorg.  Voor hen wordt meer permanente huisvesting gezocht.


Aantal woningen
72
Eigenaar
BrabantWonen
Start
2022
Huurprijs
sociale huur
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

Aanmelden kan alleen via de website van WoonserviceRegionaalBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel