123 Flexwonen

Blue-Gray, Amsterdam Z-O

Meibergdreef 2-696, Amsterdam

In Amsterdam Zuid-Oost, vlakbij het AMC en metrostation Holendrecht, biedt Blue-Gray 324 zelfstandige studentenwoningen aan. De studios zijn ca 27 m2 groot en hebben eigen sanitair en keuken. Overige voorzieningen: zonwering, glasvezel, intercom via je eigen smartphone, twee wasruimten met wasmachines en drogers (betaling per was). Via metrostation Holendrecht ben je in 20 minuten in het centrum van Amsterdam. Winkelcentrum Holendrecht ligt op loopafstand. Het complex wordt beheerd door Camelot.

Blue-Gray is gevestigd in een voormalig leegstaand kantoorpand in het zuidelijk deel van het kantorengebied Amstel III. Het is een eerste stap van de gebiedstransformatie van Amstel III naar een levendige gemengde stadswijk, waaronder ook de campus-ontwikkeling naast het AMC terrein. Op deze campus komen in de toekomst maximaal 1.200 wooneenheden, voor studenten maar ook voor medische/verzorgende beroepen van het AMC en studenten aan de naastliggende Hogeschool van Amsterdam. Voor studenten die een studie volgen in het domein gezondheid (HvA of AMC) geldt een beperkte voorrangsregeling.

Aantal woningen
324
Aard gebouw
getransformeerd gebouw
Eigenaar/verhuurder
J. Tilma, de Katwijkse Exploitatie Maatschappij en Stadium Capital Partners
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
studenten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
campuscontract
Huurprijs
€504 excl. servicekosten
Bouwers/concept
Start
2014 Q2
Eind
Bijzonderheden

In het gebouw is ook een beperkt aantal appartementen beschikbaar van ca 30/50/70 m2, geschikt voor bewoning door mindervalide studenten of door 2 personen. Deze grotere appartementen zijn alleen beschikbaar via de interne wachtlijst.

Meer info Informatie over aanmelden

Inschrijven kan direct via de website van Blue-Gray.

Blue-Gray heeft een hospiteercomité. De eersten op de wachtlijst worden uitgenodigd om te komen bezichtigen wanneer een woning vrijkomt in Blue-Gray. Bewoners van de gang waar een woning leeg komt te staan, komen eventueel meekijken op een hospiteeravond en geven dan hun voorkeur voor een bewoner aan. Het hospiteercomité beslist dan aan de hand van de wachtlijst en de voorkeur van de bewoners wie het huis mag betrekken.

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.