Bundersestraat in Tilburg

KafraHousing realiseert aan de Bundersestraat in Tilburg-Noord een logiescomplex dat aan 416 arbeidsmigranten huisvesting moet bieden. Het H-vormige complex krijgt 104 studio’s voor twee bewoners en 52 vierpersoonsappartementen. De studio’s en appartementen bevatten een eigen woonkamer, keuken en sanitaire voorzieningen en zijn compleet ingericht. Kafra Housing kan de locatie 10 jaar gebruiken. Het complex wordt gebouwd op de locatie naast de Burgemeester Letschertweg waar eerder een vervallen tuinbouwkas stond. Het krijgt drie woonlagen en wordt circa negen meter hoog. Een ruim parkeerterrein, een grote fietsenstalling, een basketbalveld en een park met nieuw te planten bomen flankeren het.

De bouwplannen, het toekomstige beheer , de voorzieningen voor bewoners, parkeren en de verkeersafwikkeling zijn besproken met een klankbordgroep met omwonenden, die zich daar in kon vinden.


Aantal woningen
156, aantal plaatsen: 416
Eigenaar
Kafra Housing
Start
2020
Huurprijs
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit complex voor arbeidsmigranten wordt door KafraHousing aan werkgevers verhuurd.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel