Camping De Eekhoorn, Oosterhout

In het voorjaar van 2023 komen op camping De Eekhoorn twintig tijdelijke woningen beschikbaar voor spoedzoekers die een binding hebben met Oosterhout. Zij krijgen een contract voor twee jaar, in die periode kunnen ze in rust zoeken naar een permanente woning. Woningcorporatie Thuisvester huurt de grond waarop de units worden geplaatst voor tien jaar – de maximale termijn voor een tijdelijke omgevingsvergunning – en neemt ook beheer en verhuur op zich.  Na de tien jaar kunnen de accommodaties ingezet worden voor recreatie, of worden verplaatst.
De all-electric woningen (type Barli Base, 28m2) beschikken over een eigen keuken, badkamer, zit- en slaapruimte, internet en tv, en zijn bestemd voor maximaal 2 personen. Elke unit – ze worden los geplaatst, niet als blok – krijgt een eigen adres op de camping; ze worden aangeboden via de reageersite Klik voor Wonen.

De camping blijft daarnaast ruimte bieden aan recreanten.


Aantal woningen
20
Eigenaar
Thuisvester
Start
2022
Huurprijs
sociale huur
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
-

Meer info

Informatie
over inschrijven

De spoedzoekers moeten een binding hebben met Oosterhout; de woningen worden aangeboden via Klik voor Wonen.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel