123 Flexwonen

Campus Hoogvliet in Rotterdam

Woonbron opende in april 2014 Campus Hoogvliet in de wijk Meeuwenplaat. Het complex is bedoeld voor studenten tussen de 18 en 27 jaar. Het woongebouw bevindt zich vlakbij het winkelcentrum met een supermarkt en bij het metrostation Zalmplaat. Met deze metro sta je binnen 30 minuten in hartje Rotterdam. Op de begane grond van het woongebouw Campus runnen Zadkine en PENTA College CSG een wijkrestaurant dat meerdere avonden per week open is. Naast het woongebouw en diverse scholen, is er ook de mogelijkheid om te sporten in het sportgebouw.

In het gebouw bevinden zich 94 studio’s variërend van 25 m² tot 44 m². De kleinere studio’s hebben een huurprijs van ongeveer € 465,00 per maand inclusief stook- en servicekosten. Voor deze studio’s is huurtoeslag mogelijk vanaf 18 jaar. De grotere studio’s hebben een huurprijs van € 560,00 tot € 670,00 inclusief stook- en servicekosten, waarbij huurtoeslag mogelijk is vanaf 23 jaar. Alle studio’s hebben een eigen keuken, badkamer en toilet en zijn voorzien van vloerverwarming.

Verder zijn er 2 groepswoningen met elk 8 kamers met afmetingen van 9 m² tot 13 m² en een gemeenschappelijke ruimte, bestaande uit een woonkamer, een keuken inclusief apparatuur, 2 douches, 2 toiletten en een wasruimte bestemd voor een wasmachine en wasdroger voor gezamenlijk gebruik. De kamers hebben een huurprijs van € 265,00 tot € 315,00 per maand inclusief stook- en servicekosten.

Aantal woningen
94 studio's en 16 kamers
Aard gebouw
nieuwbouw
Eigenaar/verhuurder
Woonbron
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
studenten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
Studio's v.a. €465 en kamers v.a. €265 (incl. stook- en servicekosten)
Bouwers/concept
Start
2014 Q2
Eind
Bijzonderheden
Meer info Informatie over aanmelden

Informatie over wonen in dit project en inschrijven vind je op de website van Woonbron

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.