Campus Yours 3 in Leiden

Campus Yours ligt vlakbij NS-station Lammenschans en de historische binnenstad van Leiden. Het totale programma van de Campus omvat nu 1248 studentappartementen, 631 starterswoningen, retail, restaurants en servicefaciliteiten op 4,3 ha. De 620 nieuwste woningen van deel 3 worden opgeleverd zonder gasaansluiting. Voor de verwarming en energieopwekking wordt gebruikgemaakt van een combinatie van een warmtepompboiler, een warmte-terug-win (WTW) ventilatiesysteem en zonnepanelen. Ballast Nedam en VORM zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het gebied en de realisatie van de woningen. Campus Yours 3 omvat 423 starterswoningen en 197 zelfstandige studentenwoningen. In het nieuwe plan zijn ook commerciële ruimtes opgenomen voor bedrijfsactiviteiten die primair zijn gericht op de starters en studenten. In het najaar van 2020 worden de woningen opgeleverd.

De studentenwoningen worden door DUWO verhuurd met een campuscontract. Voor de starterswoningen worden contracten voor onbepaalde duur afgesloten.

 


Aantal woningen
197 studentenwoningen en 423 starterswoningen
Eigenaar
Syntrus Achmea i.s.m. DUWO
Start
najaar 2020
Huurprijs
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, studenten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Aard gebouw
nieuwbouw
Contractvorm gebruiker
campuscontract, huur onbepaalde duur
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

De studentenwoningen worden verhuurd door DUWO

De verhuur van de startersappartementen verloopt via Yours. Dat gebeurt volledig online, van inschrijven tot ondertekenen. Er is o.a. een inkomen van 4x de maandhuur nodig.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel