123 Flexwonen

Campus Yours 3 in Leiden

Betaplein 1, 2321 JK Leiden

Campus Yours ligt vlakbij NS-station Lammenschans en de historische binnenstad van Leiden. Het totale programma van de Campus omvat nu 1248 studentappartementen, 631 starterswoningen, retail, restaurants en servicefaciliteiten op 4,3 ha. De 620 nieuwste woningen van deel 3 worden opgeleverd zonder gasaansluiting. Voor de verwarming en energieopwekking wordt gebruikgemaakt van een combinatie van een warmtepompboiler, een warmte-terug-win (WTW) ventilatiesysteem en zonnepanelen. Ballast Nedam en VORM zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het gebied en de realisatie van de woningen. Campus Yours 3 omvat 423 starterswoningen en 197 zelfstandige studentenwoningen. In het nieuwe plan zijn ook commerciële ruimtes opgenomen voor bedrijfsactiviteiten die primair zijn gericht op de starters en studenten. In het najaar van 2020 worden de woningen opgeleverd.

De studentenwoningen worden door DUWO verhuurd met een campuscontract. Voor de starterswoningen worden contracten voor onbepaalde duur afgesloten.

 

Aantal woningen
197 studentenwoningen en 423 starterswoningen
Aard gebouw
nieuwbouw
Eigenaar/verhuurder
Syntrus Achmea i.s.m. DUWO
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, studenten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
campuscontract, huur onbepaalde duur
Huurprijs
Bouwers/concept
Start
2021 Q1
Eind
Bijzonderheden
Meer info Informatie over aanmelden

De studentenwoningen worden verhuurd door DUWO

De verhuur van de startersappartementen verloopt via Yours. Dat gebeurt volledig online, van inschrijven tot ondertekenen. Er is o.a. een inkomen van 4x de maandhuur nodig.

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.