123 Flexwonen

De Bolst, Erp

Oudveld 2, 5469 AA Erp

In Erp zijn in augustus 2022 twintig flexwoningen gebouwd binnen het nieuwbouwproject De Bolst. Het betreft 8 studios (35 m², 1 slaapkamer) en twaalf twee-laags woningen (49 m², 2 slaapkamers), deze beschikken over een kleine privé-buitenruimte én een grotere gemeenschappelijke buitenruimte. In het plan zijn ook ondersteunende functies voorzien zoals parkeerplaatsen, gezamenlijke fietsenstalling en ruimte voor afvalcontainers.
De locatie op De Bolst is gemeentelijk eigendom en wordt voor een periode van 10 jaar voor € 1,- ter beschikking gesteld, waardoor de businesscase voor Area haalbaar wordt. Deze gemeentelijke ondersteuning valt onder geoorloofde staatssteun.
Woningcorporaties Area en Woonmeij willen samen 100 flexwoningen realiseren verspreid over de vier grote kernen van de gemeente Meierijstad: Veghel, Schijndel, St Oedenrode en Erp. Gedurende een tijdelijke periode voor tenminste 10, mogelijk 15 jaar, zullen deze woningen een uitkomst bieden voor spoedzoekers. De woningen worden circulair: ze zijn verplaatsbaar zijn en aan het einde van de levensduur ook recyclebaar.

Aantal woningen
20
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
Area Wonen
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
sociale huur
Bouwers/concept
Barli
Start
2022 Q3
Eind
Bijzonderheden

Meer info Informatie over aanmelden

De woningen worden verhuurd via OnsHuiz.nl

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.