123 Flexwonen

De Dennenhoek in Hierden, Harderwijk

Parallelweg 25, 3849 ML Hierden

Een deel van het voormalige Recreatiepark De Dennenhoek in Hierden (bij Harderwijk) is ingericht met 76 units voor de huisvesting van maximaal 150 arbeidsmigranten. De accommodaties voldoen  aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten van Stichting Normering Flexwonen. Feitelijk is de situatie al enkele jaren zo dat er al dan niet tijdelijk wordt gewoond in de bungalows en huisjes op het terrein. De Dennenhoek heeft al langere tijd geen recreatieve functie meer en voor kampeerders was er afgelopen jaren al niets meer te zoeken.

Een ander deel van het park aan de Parallelweg in Hierden wordt omgeturnd naar een regulier woongebied. Alle eigenaren van 34 woningen op het terrein ‘transformeren’ mee. Na jarenlange besprekingen wordt de omvorming verwerkt in een nieuw bestemmingsplan. Daarin zijn alle regels en voorschriften vastgelegd. Naast de 34 huidige bungalows biedt dat bestemmingsplan ook de mogelijkheid om 26 nieuwe woningen te bouwen op het noordelijk deel van het terrein, aan de kant van de Paasloweg, alle bestemd voor reguliere en permanente bewoning.

Aantal woningen
76
Aard gebouw
recreatiewoningen
Eigenaar/verhuurder
EPE Groep
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
-
Bouwers/concept
Start
2020
Eind
Bijzonderheden
Meer info Informatie over aanmelden

De woonruimte in dit complex voor arbeidsmigranten wordt door de Epe groep via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd.

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.