De Dennenhoek in Hierden, Harderwijk

Een deel van het voormalige Recreatiepark De Dennenhoek in Hierden (bij Harderwijk) is ingericht met 76 units voor de huisvesting van maximaal 150 arbeidsmigranten. De accommodaties voldoen  aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten van Stichting Normering Flexwonen. Feitelijk is de situatie al enkele jaren zo dat er al dan niet tijdelijk wordt gewoond in de bungalows en huisjes op het terrein. De Dennenhoek heeft al langere tijd geen recreatieve functie meer en voor kampeerders was er afgelopen jaren al niets meer te zoeken.

Een ander deel van het park aan de Parallelweg in Hierden wordt omgeturnd naar een regulier woongebied. Alle eigenaren van 34 woningen op het terrein ‘transformeren’ mee. Na jarenlange besprekingen wordt de omvorming verwerkt in een nieuw bestemmingsplan. Daarin zijn alle regels en voorschriften vastgelegd. Naast de 34 huidige bungalows biedt dat bestemmingsplan ook de mogelijkheid om 26 nieuwe woningen te bouwen op het noordelijk deel van het terrein, aan de kant van de Paasloweg, alle bestemd voor reguliere en permanente bewoning.


Aantal woningen
76
Eigenaar
EPE Groep
Start
2020
Huurprijs
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
recreatiewoningen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit complex voor arbeidsmigranten wordt door de Epe groep via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel