123 Flexwonen

de Knokert in Veghel, Meierijstad

Dorshout 32, 5462 GM Veghel

Veghel krijgt een nieuwe buurt voor ongeveer vijfhonderd arbeidsmigranten op het voormalige evenemententerrein op de hoek de Knokert-Dorshout. Honderd woningen met beneden wonen, koken en douchen en boven slapen. Een centraal gebouw met een fitnessruimte, 24 uur per dag een beheerder aanwezig, bijna 200 parkeerplaatsen en een grote fietsenstalling voor zo’n 240 fietsen. Dit toekomstige Knokert Kwartier ligt aan de rand van bedrijventerrein De Amert, nabij de A50. Naast de wijk is een windturbine ingepland en een park met zonnepanelen.

De woningen worden gebouwd door uitzendbureau HOBIJ en Kafra Housing. In een vrijstaand gebouw op het terrein komt een gezamenlijke ontvangstruimte. In dit pand zitten ook twee beheerderskamers waar 24 uur per dag iemand aanwezig is, twee vergaderruimtes, een wasserette en een fitnessruimte. Er worden bomen aangeplant en een haag van 2 meter hoog onttrekt het enigszins aan het zicht.

 

Aantal woningen
100, aantal plaatsen: 500
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
Kafra Housing en HOBIJ
Soort eigenaar
marktpartij, uitzendorganisatie/werkgever
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
Bouwers/concept
Start
2020
Eind
Bijzonderheden
Meer info Informatie over aanmelden

De huisvesting in dit complex wordt deels toegewezen door uitzendbureau HOBIJ aan eigen medewerkers en deels door Kafra Housing via andere werkgevers verhuurd.

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.