123 Flexwonen

De Pionier in Amersfoort

Amsterdamseweg 21, 3812 RN Amersfoort

De woningcorporaties Portaal en Omnia Wonen realiseren in Amersfoort het project de Pionier. Op de Kop van Isselt komen 208 tijdelijke huurwoningen (studio’s) voor jongeren tot en met 29 jaar. De Pionier wordt een gemengde community waar de bewoners graag aan bijdragen. De meesten studeren of werken. Andere bewoners komen uit de maatschappelijke opvang of gaan vanuit (Jeugd)zorg op zichzelf wonen. Zij worden hier begeleid naar zelfstandig wonen. In De Pionier heb je goed contact met je buren en onderneem je activiteiten met elkaar. Je staat er nooit alleen voor. Ook steek je graag de handen uit de mouwen voor het beheer van het gebouw en de omgeving.

De Pionier komt op de hoek van de Amsterdamseweg en de Geldersestraat, waar vroeger autobedrijf Smeeing stond. Het plan wordt gerealiseerd door bouwbedrijf Plegt-Vos en kan 10 jaar op deze plek blijven staan. Het complex bestaat uit twee woongebouwen en een langgerekt gebouw langs de Amsterdamseweg. Er zijn gedeelde voorzieningen en creatieve werkunits. De groene buitenruimte tussen de gebouwen is een heerlijke plek om te ontspannen en medebewoners te ontmoeten. De studio’s hebben een eigen badkamer en keuken en een woonoppervlakte van ca. 18,5 m. Verder is er een gedeelde tuin, een wasserette en een gemeenschappelijke ruimte.

Aantal woningen
208
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
Portaal en Omnia Wonen
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
jongeren, studenten, uitstromers zorg
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
begeleid wonen, wonen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
huur € 470,- per maand plus € 99,- servicekosten. Er is huurtoeslag mogelijk.
Bouwers/concept
Start
2021
Eind
Bijzonderheden

De woningen hebben hoge drempels en beperkte ruimte in de badkamer. Hierdoor zijn ze niet goed toegankelijk voor een rolstoel. In het complex zijn geen liften aanwezig.

Meer info Informatie over aanmelden

Informatie over huren in dit project en aanmelden vind je op de projectwebsite van de Pionier

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.