De Stek, Wieringerwerf

Op het industrieterrein De Stek is 4 april 2014 een wooncomplex voor arbeidsmigranten in gebruik genomen. Het is door het bedrijf Flexwonen.nu uit Noordwijkerhout ingericht in de vroegere kantoren van Driessen Aircraft Interior Systems. Het verbouwde pand bevat 31 kamers voor twee of drie personen, die zijn verdeeld over twee verdiepingen (13 + 18). De kamers bevatten  een keuken en een zithoek met tv aansluiting. Er is Wifi beschikbaar. In totaal is er ruimte voor 71 seizoenarbeiders, die voornamelijk uit Polen komen.

In 2017 is ook De Stek 3 in Wieringerwerf verbouwd van voormalig kantoorpand tot huisvesting van arbeidsmigranten. Hiermee zijn ruim 60 extra leefplekken gecreeerd verdeeld over ruime 2 tot 3 persoonskamers met zowel aparte als gedeelde voorzieningen.


Aantal woningen
ca 60 2- en 3-persoonskamers
Eigenaar
Flexwonen.nu
Start
april 2014/september 2017
Huurprijs
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
getransformeerd gebouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
Het pand wordt beheerd door een 'beheerderstel'. Zij zorgen voor de was, onderhoud en schoonmaak van de gezamenlijke ruimten en de tuin en zijn het aanspreekpunt voor bewoners en omwonenden.

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit complex voor arbeidsmigranten wordt door Flexwonen.nu via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurdBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel