Elsenbosch in Naaldwijk, gemeente Westland

Homeflex realiseert in Naaldwijk een nieuw complex voor huisvesting van arbeidsmigranten. Dat project biedt huisvesting aan 318 bewoners in 36 2-persoonseenheden en 84 3-persoonseenheden. Binnen de appartenten hebben de bewoners een eigen slaapkamer en delen zij een woonkamer met keuken en de sanitaire voorzieningen. Het complex wordt opgetrokken uit modulaire elementen van Barli, die op de bouwplaats aan elkaar gekoppeld worden. Modulaire bouw kan een zeer korte bouwtijd mogelijk maken. Door de tijdelijke afwijking van het bestemmingsplan kan het project in principe 10 jaar blijven staan. Mogelijk kan dat nog met 5 jaar verlengd worden.

Homeflex is een van de koplopers bij het bieden van ruimere huisvesting met een eigen kamer voor elke bewoner. Dit project is een vernieuwde versie van het concept dat Homeflex eerder al in Katwijk toepaste. Er komt een beheerder op het complex te wonen.


Aantal woningen
120, aantal plaatsen: 318
Eigenaar
Homeflex
Start
2020
Huurprijs
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
Bouwer: Barli

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit complex voor arbeidsmigranten wordt door Homeflex aan werkgevers verhuurd.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel