Flexwoningen, Weerselo

Woningcorporatie Mijande Wonen en gemeente Dinkelland laten in het voorjaar van 2023 een aantal flexwoningen plaatsen aan de Pastor Brenninkmeijerstraat in Weerselo. De 16 woningen (60 m2) worden geplaatst in 2 blokken van 8; ze worden verhuurd aan reguliere woningzoekenden, statushouders en inwoners die met spoed een woning nodig hebben.
Op de vier hoeken komen zgn. ‘nultredenwoningen’ voor huurders die met voorrang vanwege medische redenen een woning op de begane grond nodig hebben. De 12 tussenwoningen hebben wel twee woonlagen: wonen beneden, slaapkamers en badkamer boven. Deze woningen zijn bestemd voor spoedzoekers en statushouders, zij krijgen een tijdelijk huurcontract aangeboden.
Voor dit project zullen units van Hodes worden gebruikt: de Basiswoning voor de hoeken, de Pluswoning voor de twee-laagse tussenwoningen. De verwachting is dat de woningen in mei 2023 klaar zijn.


Aantal woningen
16
Eigenaar
Mijande Wonen
Start
2023 Q2
Huurprijs
sociale huur
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren, ouderen, statushouders
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Contractvorm gebruiker
huur onbepaalde duur, tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
-

Meer info

Informatie
over inschrijven

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met een huurconsulent van Mijande Wonen via de website.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel