Flower Tower in Aalsmeer

Het wooncomplex biedt ruimte aan 66 appartementen verdeeld over vijf woonlagen. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 46 tot 66 m². Daarnaast komt er in het gebouw een beheerders- en gemeenschappelijke ruimte. Hercuton realiseert de nieuwbouw turn-key. De nieuwbouw heeft een totaaloppervlakte van 3.913 m² en 380 m² aan galerijen. Het ontwerp is uitgevoerd in de kleur antraciet in combinatie met glad, wit gecoat beton. De gevel wordt uitgevoerd in uitgewassen natuursteengranulaat met witte kozijnen.

Op 10 december 2019 ging de bouw feestelijk van start met het slaan van de eerste paal aan de Japanlaan in Green Park Aalsmeer. De Flower Tower wordt gerealiseerd tussen de bedrijfspanden van Celieplant / Bouquetnet en Bloominess, waar veel van de arbeidskrachten werkzaam zijn. Opdrachtgever is Peter Ruigrok, eigenaar van Uitzendbureau Ruigrok Productive B.V.


Aantal woningen
66 appartementen
Eigenaar
Ruigrok Productive B.V.
Start
eind 2020
Huurprijs
Soort eigenaar
uitzendorganisatie/werkgever
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
nieuwbouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit pand wordt toegewezen door Uitzendbureau Ruigrok aan hun eigen medewerkersBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel