Horti Hotel Westland

Het huidige Horti Business Center in Honselersdijk, dat al een aantal jaren leegstaat, wordt verbouwd tot een hotel voor ruim 300 arbeidsmigranten. Het gebouw ligt zeer gunstig, bij bedrijventerrein Royal FloraHolland. De vergunning is verleend voor 20 jaar.

Horti Hotel Westland krijgt acht woonlagen, met op elke laag een aantal compleet gemeubileerde units, grotendeels voor 2 personen. Elke unit heeft een eigen badkamer, luxe douche, toilet en badkamermeubel met wasbak. Daarnaast is er op elke woonlaag een gezamenlijke keuken, met meerdere kookplekken, moderne apparatuur en voldoende zitruimte. Ook is er een gezamenlijke ruimte voor wassen en drogen van kleding. De keuze voor 2-persoons units sluit aan bij het gegeven dat veel in het Westland werkende arbeidsmigranten als stel naar Nederland komen.

Overige voorzieningen: uitstekende wifi, lobby, recreatieruimte (fitness), terras, ruim voldoende parkeerplaatsen, elektrische oplaadpunten en een grote overdekte fietsenstalling. Verder zullen er voor een goede aansluiting twee voetgangers/fietsbruggen worden gebouwd. De receptie wordt 24/7 bemand.
Na de verbouwing wordt het hotel in zijn geheel verhuurd aan een uitzendbureau dat ten minste 30 procent van de omzet in de gemeente Westland haalt. De eerste bewoners kunnen waarschijnlijk medio 2022 hun intrek nemen in het Horti Hotel.


Aantal woningen
ca 150
Eigenaar
Bonobo Invest BV
Start
medio 2022
Huurprijs
-
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
getransformeerd gebouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in het hotel wordt via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel