Kafra Tower, Venray

KAFRA Housing, gespecialiseerd in de huisvesting van arbeidsmigranten, heeft op bedrijventerrein Keizersveld in Venray een nieuwe huisvestingslocatie voor 92 arbeidsmigranten gerealiseerd. De locatie, KFT Venray genaamd, is een modulaire woontoren (Kafra Tower) van vier verdiepingen. Er zijn 16 appartementen voor elk 4 personen, met voor elke bewoner een eigen slaapkamer zodat er voldoende privacy is. De open keuken, woonkamer, douche en separate toilet worden gedeeld. Daarnaast zijn er voor degenen die met partner komen 14 tweepersoonsstudio’s, met ruime slaapkamer en eigen keuken, douche en toilet. Alle appartementen en studio’s zijn volledig gemeubileerd, eigentijds ingericht en van alle gemakken voorzien.
KFT Venray is gebouwd volgens alle moderne standaarden en sluit aan bij de aanbevelingen van het Aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten. Er zijn professionele Welfare Officers aanwezig op de locatie, voor intensieve begeleiding van de bewoners, service en beheer en het onderhouden van contacten met de omgeving.
De woontoren is gebouwd door Jan Snel en staat er op basis van een tijdelijke omgevingsvergunning.


Aantal woningen
30
Eigenaar
Kafra Housing
Start
april 2021
Huurprijs
-
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar, nieuwbouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit complex wordt via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel