123 Flexwonen

KaFra towers in Zevenbergen

Schansdijk 12, Zevenbergen

KaFra Housing biedt met KFT Zevenbergen drie moderne, duurzame en modulaire KaFra TOWERS van vier verdiepingen voor de huisvesting van 300 Oekraïense vluchtelingen. Elke toren bestaat uit 16 appartementen voor elk 4 personen en daarnaast zijn er 14 tweepersoonsstudio’s, welke ideaal zijn voor stellen In de vierpersoonsappartementen heeft elke bewoner een eigen slaapkamer, waardoor zij voldoende privacy hebben.

Daarnaast delen de bewoners per appartement een open keuken, gezamenlijke ruimte, douche en separate toilet. De tweepersoonsstudio’s zijn speciaal ontwikkeld om stellen die behoefte hebben aan zelfstandige woonruimte, de mogelijkheid te bieden om samen met hun partner te wonen. Elke studio beschikt over een ruime slaapkamer en een eigen keuken, douche en toilet. Alle appartementen en studio’s zijn volledig gemeubileerd, eigentijds ingericht en van alle gemakken voorzien.

KFT Zevenbergen is gebouwd volgens alle moderne standaarden, waardoor KAFRA Housing de nieuwe standaard zet in tijdelijke huisvesting en aansluit bij de aanbevelingen van het Aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten. Ook zijn er professionele Oekraïense Welfare Officers aanwezig op de locatie voor intensieve begeleiding van de bewoners, service en beheer en het onderhouden van contacten met de omgeving.

Aantal woningen
90
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
KaFra Housing
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
vluchtelingen
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
logies
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
Bouwers/concept
Daiwa Modular House Europe
Start
2023 Q2
Eind
Bijzonderheden
Meer info Informatie over aanmelden

Op basis van de huidige vergunning, zijn de woningen alleen beschikbaar voor Oekraïense vluchtelingen. Als de gebouwen daar niet meer voor nodig zijn, gaat de gemeente met KaFra overleggen welke andere doelgroepen hier kunnen wonen.

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.