123 Flexwonen

Kaj Munkweg, Hoofddorp

Kaj Munkweg, Hoofddorp

Aan de Kaj Munkweg en de Hoofdweg in Hoofddorp heeft Ymere zestig compacte huurappartementen voor starters, statushouders, reguliere en urgente woningzoekenden gerealiseerd. Aan de Kaj Munkweg zijn veertig appartementen gerealiseerd, en aan de Hoofdweg twintig. De woningen zijn bedoeld om de lange wachttijden te verkorten voor een betaalbare huurwoning, die in de Haarlemmermeer kunnen oplopen tot 18 jaar. De woningen hebben een tijdelijk karakter. De woningen aan de Kaj Munkweg zullen er 15 jaar staan en de woningen aan de Hoofdweg 25 jaar.

Het gaat op beide locaties om compacte appartementen van 30 tot 40 m2 gebruiksoppervlakte met een woonkamer, slaapkamer, eigen keuken, toilet en hal.

Van de 20 woningen aan de Hoofdweg zijn 10 woningen bedoeld voor jongeren en 10 voor statushouders. Van de 40 woningen aan de Kaj Munkweg zijn er 20 voor jongeren en 20 voor reguliere woningzoekenden. Voor huurders tot en met 27 jaar geldt het jongerencontract, dat houdt een maximale woonduur van vijf jaar in. Daarna moeten ze doorstromen, maar ze behouden wel hun inschrijfduur die ze al hadden voor het huren van deze woningen. Voor iedereen boven 27 jaar gelden normale huurcontracten en dus geen maximum woontermijn.

Aantal woningen
60 appartementen
Aard gebouw
nieuwbouw
Eigenaar/verhuurder
Ymere
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren, ouderen, statushouders, studenten, uitstromers zorg
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
huur onbepaalde duur, tijdelijk huurcontract
Huurprijs
Bouwers/concept
Thunissen
Start
januari 2019
Eind
Bijzonderheden
Meer info Informatie over aanmelden

Per vrijgekomen woning wordt een advertentie geplaatst op WoningNet.nl. Wanneer je interesse hebt in de woning, kun je reageren op de advertentie.

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.