Kamers met Kansen, Breda

Het Kamers met Kansen project heeft 10 huizen te verhuren met in totaal 40 kamers, varierend van 14m2 tot 16m2. De huurprijs bedraagt € 300,- per maand. Dit is inclusief gas, water, internet-televisieaansluiting, glasfonds en gemeentelijke belastingen. Iedere woning heeft de beschikking over vier niet gemeubileerde kamers met elk een eigen wasbak. Als bewoner deel je de douche, toilet, bergruimte en open keuken met je medebewoners. Verder bevinden zich in elk huis een wasmachine, droger, fornuis en koelkast voor gemeenschappelijk gebruik.

Kamers met Kansen helpt gemotiveerde jongeren aan een nieuwe toekomst! Kamers met Kansen Breda is een vorm van innovatieve huisvesting. Zij biedt jongeren met problemen thuis of jongeren die behoefte hebben aan ondersteuning bij wonen, school en/of werk een (nieuwe) kans. In een positieve omgeving en met individuele coaching gaan jongeren van 16 tot en met 25 jaar op zoek naar werk en/of opleiding. Na anderhalf tot 2 jaar zijn ze klaar om zelfstandig verder aan hun toekomst te bouwen. Daarnaast wonen in Kamers met Kansen Breda ook jongeren zonder begeleiding, dit zijn studenten die via www.klikvoorwonen.nl een studentenkamer binnen het project Kamers met Kansen Breda gehuurd hebben. Zij mogen maximaal 4 jaar verblijven in KMK Breda. Kortom, KMK Breda is een magic mix van allerlei jongeren.

 


Aantal woningen
40 kamers
Eigenaar
Alwel
Start
Huurprijs
ca €300 per maand
Soort eigenaar
Doelgroep
Gemengde bewoning
Woonvorm
Aard gebouw
Contractvorm gebruiker
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

Informatie over wonen in KmK en aanmelden vind je op de website van Kamers met Kansen BredaBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel  

Trefwoorden: kamers met kansen|praktijkvoorbeelden,