Kanaalweg, Middelburg

Op loopafstand van treinstation Middelburg staan sinds voorjaar 2022 drie gebouwen bestemd voor studentenhuisvesting. Het complex is gebouwd in opdracht van corporatie Woongoed, en maakt deelt uit van de Woonuniversiteit Middelburg: woonruimte voor ca 900 (internationale) studenten op verschillende campuslocaties.
De gestoffeerde appartementen (37-50m2) zijn in principe bedoeld voor twee studenten, ze hebben daarom twee slaapkamers, naast een gezamenlijke keuken, mooie badkamer, en extra privé bergruimte. Elk appartement heeft een frans balkon dat uitzicht geeft op het kanaal en de binnenstad van Middelburg. Het complex heeft ook gezamenlijke dakterrassen en een binnentuin. Verder is er een grote fietsenstalling; parkeerplaatsen zijn optioneel te huur.
De gebouwen hebben zonnepanelen op dak en gevels, ze zijn gasloos en energiezuinig (EPC waarde 0,17), met een zeer lage milieubelasting. Ook zijn de studio’s zo ontworpen dat ze in de toekomst eenvoudig te transformeren zijn naar reguliere appartementen.


Aantal woningen
119 appartementen, voor in totaal 236 studenten.
Eigenaar
Woongoed. Verhuur via Gapph Vastgoedbeheer
Start
2022
Huurprijs
Kamer ca €315, appartement €633,25 p/m (prijspeil 2022). Excl. servicekosten. Huurtoeslag is mogelijk
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
studenten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Aard gebouw
nieuwbouw
Contractvorm gebruiker
campuscontract
Bijzonderheden
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Meer info

Informatie
over inschrijven

Inschrijven kan via de website van de Woonuniversiteit.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel