Kleinschalige complexen in Roosendaal

Op de plaats waar tot voor kort enkele vervallen panden het straatbeeld ontsierden, zijn in januari 2014 2 kleinschalige wooncomplexen in Roosendaal opgeleverd. Een aan de Wouwseweg met een capaciteit van 28 plaatsen en een aan de Bredaseweg met 20 plaatsen. De complexen bevatten 8, respectievelijk. 6 appartementen. Beiden beschikken over 2 appartementen voor 2 personen (1 slaapkamer). De overige appartementen hebben een capaciteit van 4 personen (2 slaapkamers). Daarnaast beschikken alle appartmenten over een gezamenlijke woonkamer/keuken. Beide complexen hebben een hoog afwerkniveau. Stoffering en inrichting zijn nieuw en van alle gemakken voorzien. Internet is beschikbaar. Daarnaast beschikken beide complexen over 10 eigen parkeerplaatsen.

Het beheer en het onderhoud worden uitgevoerd door Goodmorning. De omwonenden zijn in een vroeg stadium geïnformeerd over de bouwplannen en bouw. Het  contact is goed. De bewoners beschikken over contactgegevens van de verhuurder voor het geval zich overlast of calamiteiten voordoen.


Aantal woningen
48 plaatsen verdeeld over twee locaties: 1 complex met 28 plaatsen en 1 complex met 20 plaatsen
Eigenaar
Goodmorning
Start
januari 2014
Huurprijs
Soort eigenaar
uitzendorganisatie/werkgever
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Aard gebouw
nieuwbouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

De huisvesting in dit complex wordt door uitzendbureau Goodmorning toegewezen aan eigen medewerkers.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel