123 Flexwonen

Leerpark, Dordrecht

Romboutslaan 105, 3312 KP Dordrecht

In februari 2023 is op het Leerpark een tijdelijk complex in gebruik genomen met studio’s voor studenten, starters en jongeren. Het appartementencomplex, met een bouwhoogte van drie tot zes etages, bevat 285 eenkamerstudio’s (18 m²) en 48 tweekamerappartementen (36 m²), en is voor vijftien jaar geplaatst. Daarna worden de studio’s weer verwijderd en elders opgebouwd.  Op de begane grond van het complex zijn gemeenschappelijke functies, zoals een wasserette en fietsenstalling. Ook zijn er geluidsbeperkende maatregelen worden genomen, in verband met de naastgelegen snelweg N3.
Het beheer van het complex wordt verzorgd door sociaal maatschappelijk beheerder De Huischmeesters. Woningcorporatie Trivire zal binnen het project 40 1-kamer studio’s en 48 2-kamer studio’s afnemen. Een aantal van deze woningen is beschikbaar voor jongeren met een hulpvraag.

Aantal woningen
333 (285 studio's, 48 2-kamerappartementen)
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
Leerpark BV
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren, studenten
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
begeleid wonen, wonen
Contractvorm gebruiker
campuscontract, tijdelijk huurcontract
Huurprijs
vanaf ca € 400 bruto. Huurtoeslag is mogelijk
Bouwers/concept
Start
2023 Q1
Eind
Bijzonderheden

Meer info Informatie over aanmelden

Alle 333 woningen worden verhuurd via De Huischmeesters. Bij de selectie van de toekomstige bewoners houdt De Huischmeesters ook rekening met community-building. Dat wil zeggen dat er van de huurders verwacht wordt dat ze zich in willen zetten voor de community.

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.