LH Greenport in Sevenum, Horst aan de Maas

KAFRA heeft in Sevenum in de gemeente Horst aan de Maas een huisvestingslocatie voor arbeidsmigranten gerealiseerd. Het moderne nieuwbouwcomplex, LH Greenport genaamd, is door de modulaire opzet en de goede samenwerking tussen opdrachtgever, bouwer en gemeente zeer snel gerealiseerd. De bouw startte in januari 2019 en sinds mei 2019 was het complex volledig bezet.
LH Greenport bestaat uit drie verdiepingen met twee- en vierpersoonsstudio’s en huisvest in totaal 416 arbeidsmigranten. Alle studio’s zijn voorzien van een woonkamer met open keuken, eigen badkamer en toilet. Bovendien zijn er een gemeenschappelijke wasserette en uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden.

Het complex ligt aan de rand van een bedrijventerrein, maar ook in de nabijheid van winkels en andere voorzieningen. Omwonenden zijn geïnformeerd tijdens een voorlichtingsavond. Daar werd een klankbordgroep gevormd die meedacht met het ontwerpproces en over het toekomstige beheer.


Aantal woningen
156, aantal plaatsen: 416
Eigenaar
Kafra Housing
Start
2019
Huurprijs
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
Bouwer: de Meeuw

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimten in dit complex worden door KAFRAHousing verhuurd via werkgevers/uitzendbureau’s.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel