LH shortstay studio’s, Almere

KaFra Housing heeft op industrieterrein Gooisekant in 2022 een nieuwe huisvestingslocatie geopend voor arbeidsmigranten: LH Almere. Het voormalige kantoorpand Flevopoort is omgebouwd naar 81 studio’s voor in totaal 125 bewoners. De studio’s zijn ruim bemeten, van alle gemakken voorzien en beschikken tevens over eigen sanitair. Er zijn diverse gemeenschappelijke voorzieningen zoals een fitnessruimte, patio en twee ontspanningsruimtes. De bewoners worden intensief begeleid door professionele Welfare Officers, die 24/7 op de locatie aanwezig zijn voor service en beheer. Ook fungeren zij als centrale aanspreekpunt en verzorgen zij de contacten met de omgeving.
De bewoners – behalve arbeidsmigranten eventueel ook spoedzoekers uit Almere – kunnen er maximaal een half jaar verblijven.
LH Almere biedt momenteel (april 2022) ook onderdak aan 60 Oekraïense vluchtelingen, voor hen is er een speciale Oekraïens sprekende welfare officer.


Aantal woningen
81 studio's, 125 plaatsen
Eigenaar
Kafra Housing BV
Start
2022
Huurprijs
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies, wonen
Aard gebouw
getransformeerd gebouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
-

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit complex wordt via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd.
Voor spoedzoekers is informatie over huren in het complex verkrijgbaar via de website van Kafra HousingBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel