123 Flexwonen

Logiesgebouw Agriport A7 in Hollands Kroon

Agriport 20, 1775 TB Middenmeer

Uitzendorganisatie NL-Jobs realiseerde in 2019 in Middenmeer, gemeente Hollands Kroon, een permanent logiesgebouw met 180 kamers voor 360 arbeidsmigranten. Behalve woonruimten bevat het gebouw ook gemeenschappelijke ruimten, een winkel met Oost-Europese producten en zijn er diverse sportmogelijkheden. Er zijn 113 parkeerplaatsen op het terrein. De arbeidsmigranten fietsen naar hun werk op Agriport zelf.

Het project dreigde aanvankelijk niet door te gaan omdat de provincie Noord-Holland bezwaar maakte tegen de omvang en niet akkoord ging met de door de gemeente Hollands Kroon verstrekte vergunning. Die procedure is uiteindelijk niet doorgezet. De 360 mensen die hier wonen zijn een fractie van het totaal aantal arbeidsmigranten dat in het gebied van Agriport A7 werkzaam is. Alleen voor NL-Jobs zelf zijn dat er al 1.100. NL-Jobs investeerde bijna zes miljoen euro in dit project.

Aantal woningen
180 studio's; 360 plaatsen
Aard gebouw
nieuwbouw
Eigenaar/verhuurder
NL-Jobs
Soort eigenaar
uitzendorganisatie/werkgever
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
€ 101,85 p.p. per week all-in (2022)
Bouwers/concept
Start
2019
Eind
Bijzonderheden

Het hotel wordt d.m.v. geothermische warmte verwarmd door ECW (Energiecentrale Wieringermeer). Warm water wordt rechtstreeks uit een bron omhoog gepompt. Daarnaast ligt één hele vleugel vol met zonnepanelen. Het is daarmee een behoorlijk ‘groen’ pand.

Meer info Informatie over aanmelden

De huisvesting in dit project wordt toegewezen door uitzendbureau NL-Jobs aan eigen medewerkers

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.