Logiesgebouw Agriport A7 in Hollands Kroon

Uitzendorganisatie NL-Jobs realiseerde in Middenmeer, gemeente Hollands Kroon, een logiesgebouw met 180 kamers voor 360 arbeidsmigranten. Behalve de woonruimten bevat het gebouw ook gemeenschappelijke ruimten, een winkel met veel poolse producten en zijn er diverse sportmogelijkheden. Er zijn 113 parkeerplaatsen op het terrein, maar de arbeidsmigranten zullen meestal op de fiets naar hun werk gaan in het Agriport A7 gebied.

Het project dreigde niet door te gaan omdat de provincie Noord-Holland bezwaar maakte tegen de omvang en niet akkoord ging met de door de gemeente HollandsKroon verstrekte vergunning. Die procedure is uiteindelijk niet doorgezet. De 360 mensen die hier wonen zijn nog maar een fractie van het totale aantal arbeidsmigranten dat in het gebied van Agriport A7 werkzaam is. Alleen voor NL-Jobs zelf zijn dat er al 750. NL-Jobs investeerde bijna 6 miljoen in dit project.


Aantal woningen
180 studio's; 360 plaatsen
Eigenaar
NL-Jobs
Start
2019
Huurprijs
€86 per persoon per week
Soort eigenaar
uitzendorganisatie/werkgever
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
nieuwbouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

De huisvesting in dit project wordt toegewezen door uitzendbureau NL-Jobs aan eigen medewerkersBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel