Mallejan (Dijkstraten), Best

In 2019 heeft Woonstichting thuis 30 studio’s geplaatst aan de rand van de nieuwbouwwijk Dijkstraten in Best, voor een periode van maximaal 10 jaar. In de laatste bouwfase komen de koopwoningen zo dicht bij de units te staan dat ze op die locatie niet meer wenselijk zijn.
De wooneenheden, voorheen gebruikt als noodwoningen voor senioren van zorgcentrum De Vloed, zijn alleen geschikt voor eenpersoonshuishoudens. Een studio is 32 m2, heeft een woon- slaapkamer met keuken en een aparte ruime badkamer. In de keuken zit een afzuigkap, geen andere keukenapparatuur. Er is mogelijkheid voor een 2-pits elektrisch kookstel en een magnetron. Door de belasting op de elektriciteitsinstallatie is een 4-pits kookstel niet mogelijk. De studio’s hebben geen wasmachineaansluiting, er is wel een centrale wasruimte. De woningen worden verhuurd inclusief vloerbedekking (tapijttegels), gordijnen en verlichting aan het plafond.
Het is de bedoeling dat huurders na een tijd doorstromen naar een andere woning. Hun inschrijfduur loopt in de tussentijd door.


Aantal woningen
30
Eigenaar
Woonstichting 'thuis
Start
2019
Huurprijs
vanaf € 453 (excl. servicekosten)
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren, studenten
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Meer info

Informatie
over inschrijven

De studio’s worden verhuurd via Wooniezie. Bij toewijzing geldt inschrijfduur, soms ook loting.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel