Mixx Inn, Den Haag

Het voormalige bejaardentehuis Vijverzicht is in 2009 door woningcorporatie Haag Wonen omgebouwd naar de Mixx Inn: een multifunctioneel woon- en werkgebouw voor jongvolwassenen: o.a. jongeren in opleiding, bijzondere doelgroepen (zoals begeleid wonen en gehandicapten) en vroegtijdige schoolverlaters. De jongeren kunnen maximaal een jaar blijven en worden in die tijd begeleid door diverse instanties.
Mixx Inn telt 115 zelfstandige woonunits (22 m2), waarvan de ene helft wordt verhuurd aan sociaal maatschappelijke partijen en de andere helft aan commerciële partijen, voor o.a. kortdurende bewoning door arbeidsmigranten. Verder bevat het gebouw een hotel met 20 kamers, een restaurant, een kinderopvang en een dagverblijf voor gehandicapten.


Aantal woningen
115
Eigenaar
Haag Wonen
Start
2011
Huurprijs
sociale huur
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
arbeidsmigranten, jongeren, uitstromers zorg
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
begeleid wonen, wonen
Aard gebouw
getransformeerd gebouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
In het gebouw is ook een restaurant gevestigd. Een 24-uurs receptie functioneert als direct aanspreekpunt en zorgt voor toezicht op bewoners en bezoekers.

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit complex wordt verhuurd via maatschappelijke instanties of uitzendorganisaties.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel