123 Flexwonen

Muntelaar, Veghel

De Muntelaar 8 Gebouw De, Muntelaar, 5467 HA Veghel

Woningcorporatie Area Wonen laat 24 flexwoningen plaatsen aan de Muntelaar, vlakbij het Koning Willem I College. Er komen 18 studio’s van ca 49 m2 en 6 tweekamerwoningen van ca 65 m2, alle met een eigen keuken en badkamer. Ook komt er een gezamenlijke fietsenstalling, en mogelijk wordt deelmobiliteit ingezet.
Area mikt met het complex specifiek op jongeren tussen de 18 en 27 jaar die meestal nog niet zo lang staan ingeschreven voor een huurwoning en daardoor nu amper kans maken. Gedurende hun verblijf in de flexwoning behouden (en verlengen) ze hun inschrijftijd, zodat de kans op een reguliere huurwoning groter wordt. In overleg met de ‘onderwijsburen’ Koning Willem I en het Fioretti College hoopt Area ook startende leerkrachten te kunnen huisvesten.
Area streeft naar bouw en ingebruikname van deze flexwoningen in augustus 2024. De woningen mogen 10 à 15 jaar blijven staan, daarna kunnen ze op een andere locatie in Meierijstad of elders worden ingezet.
Gemeente Meierijstad en woningcorporaties Area en Woonmeij willen z.s.m. 250 flexwoningen laten plaatsen, verspreid in de gemeente. Het complex aan de Muntelaar maakt deel uit van dit plan.

Aantal woningen
24
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
Area Wonen
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, jongeren, studenten
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
sociale huur
Bouwers/concept
Barli
Start
2024 Q3
Eind
Bijzonderheden

Het project krijgt als officieel adres:
Muntelaar 1.01 t/m 2.25, 5467 HA Veghel

Meer info Informatie over aanmelden

De woningen zullen t.z.t. worden aangeboden via OnsHuiz.nl

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.