123 Flexwonen

Nautalaan*, Numansdorp

PCQX+P3 Numansdorp

Op een perceel naast de Wethouder Van der Veldenweg in Numansdorp laat Stichting HW Wonen 40 tijdelijke woningen plaatsen. Ze zijn voornamelijk bestemd voor woningzoekenden uit gemeente Hoeksche Waard: jongeren tot 28 jaar en spoedzoekers. Daarnaast kunnen ook statushouders en/of Oekraïense vluchtelingen hier een woning krijgen.
De woningen worden evenredig verdeeld over de drie doelgroepen, hiermee zijn 7 op de 10 woningen beschikbaar voor lokale woningzoekenden. Om in de behoefte van de doelgroepen te voorzien worden verschillende woningtypen gerealiseerd (1-, 2- en 3-kamerwoningen). Ook aan de inrichting van de openbare ruimte wordt veel aandacht besteed.

Gemeente Hoeksche Waard wil op korte termijn in totaal 100-150 tijdelijke woningen realiseren in de verschillende kernen. In de loop van 2024 zullen daarom ook flexwoningen worden geplaatst in Goudswaard (20 units) en Mijnsherenland (39).

Aantal woningen
40
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
HW Wonen
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren, statushouders, vluchtelingen
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
Bouwers/concept
De Meeuw Nezzt
Start
2024 Q1
Eind
Bijzonderheden

* De woningen krijgen het adres Nautalaan 1 – 4, 3281 SX Numansdorp. Dit adres wordt nog niet herkend in Google Maps (dd. februari 2024)

Meer info Informatie over aanmelden

De woningen worden aangeboden via de website van HW Wonen.

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.