Pension voor arbeidsmigranten, Zevenaar

In een voormalig Rabokantoor op het bedrijventerrein Mercurion heeft Huisvesting Arbeidsmigranten Group (HAG) in mei 2021 een huisvestingslocatie voor internationale medewerkers geopend. Het kantoorpand is volledig verbouwd en biedt nu ruime, sfeervolle een- en tweepersoonskamers. De kamers zijn huiselijk ingericht, met houten meubelen en een poster of schilderijtje aan de muur zodat de bewoners zich enigszins thuis kunnen voelen. Elke verdieping beschikt verder over een douche- en toiletruimte, een wasserette, een keuken, een recreatieruimte en eetzaal. Het complex voldoet ruimschoots aan de SNF-richtlijnen.

Het pand wordt door HAG verhuurd aan uitzendgroep Flexfamily. Zij zorgen ook voor 24/7 toezicht door twee beheerders die zelf in het pension wonen. Mercurion22 is de tweede grote woonlocatie voor internationale werknemers in Zevenaar: op hetzelfde bedrijventerrein staat een huisvestingslocatie van uitzendorganisatie Cervo Group dat plaats biedt aan 64 personen.


Aantal woningen
182 plaatsen (83 2-persoonskamers, 16 1-persoonskamers)
Eigenaar
HA Group BV
Start
2021
Huurprijs
Max. € 90 p.p. per week all-in (2022)
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
getransformeerd gebouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
Bewoners kunnen maximaal 6 maanden verblijven

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit complex wordt via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel