123 Flexwonen

President Kennedylaan, Roosendaal

President Kennedylaan, 4707 Roosendaal

Aan de President Kennedylaan in Roosendaal realiseerde woningcorporatie Alwel 20 flexwoningen. Het zijn kleine, kant-en-klare huizen. Speciaal bedoeld voor mensen die snel, tijdelijk woonruimte nodig hebben. Het zijn begane grondwoningen met een oppervlakte van ongeveer 32 m2 en een huurprijs van € 463,35. Bewoners (één of twee personen, zonder kinderen) krijgen een huurovereenkomst voor maximaal twee jaar, om de woningen ok voor volgende spoedzekers beschikbaar te houden. Daaraan is ook in Roosendaal veel behoefte. Op de eerste tien woningen die in 2019 werden geplaatst reageerden al 200 woningzoekenden.

De woningen, die gebouwd zijn door Barli, zijn gasloos en voorzien van een woonklare betonvloer, behang, vitrage en plafond led – verlichting. Het keukenblok is voorzien van koelkast, afzuigkap en een elektrisch kooktoestel.
Iedere woning beschikt over een eigen terras, afgeschermd met beukenhaag en er is een gezamenlijke fietsenberging. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en op 5 minuten lopen is een winkelcentrum.

Aantal woningen
20
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar, nieuwbouw
Eigenaar/verhuurder
Alwel
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren, statushouders, uitstromers zorg
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
€ 463,35
Bouwers/concept
Start
juni 2019
Eind
Bijzonderheden
Meer info Informatie over aanmelden Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.