123 Flexwonen

Reisenakker, Zevenaar

Reisenakker 11, 6903 ZH Zevenaar

Corporatie Baston Wonen bouwt 30 verplaatsbare woningen voor starters, statushouders en andere een- en tweepersoonshuishoudens. Het is de bedoeling dat zij samen een gemeenschap gaan vormen aan de Reisenakker. Om dit te bevorderen wordt bv. de binnentuin van het plan, gelegen tussen de woningen, in samenwerking met de toekomstige bewoners ingericht als gezamenlijke buitenruimte.
De woningen van fabrikant Barli zijn ca 40 m2 groot, praktisch ingedeeld en comfortabel. Er komen zowel grondgebonden als gestapelde woningen (2 woonlagen). De studio’s hebben een eigen entree, woonkamer/keuken met grote ramen die zorgen voor veel lichtinval, en een afgesloten slaapkamer.  De units worden uitgevoerd met onderhoudsarme materialen en zijn bijna energieneutraal.
De gemeente Zevenaar stelt de grond beschikbaar en maakt die bouwrijp. Baston Wonen is verantwoordelijk voor de exploitatie en mogelijke verplaatsingskosten na 25 jaar.
De woningen worden in principe eind 2024 opgeleverd. De bedoeling is dat ze na 25 jaar elders een plek krijgen, maar mogelijk blijven ze ook langer, bijvoorbeeld als er tegen die tijd een normale woonwijk bij is gekomen en de flexwoningen er prima bij blijken te passen.

Aantal woningen
30
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
Baston Wonen
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren, statushouders
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
€ 650,43 (prijspeil 2024)
Bouwers/concept
Barli
Start
2024 Q4
Eind
Bijzonderheden

Meer info Informatie over aanmelden

De beschikbare woningen worden op een later moment aangeboden via Entree, het gezamenlijke platform van de woningcorporaties in de regio Arnhem/Nijmegen.

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.