Sarabande, Nieuw-Vennep

Het tijdelijke noodgebouw voor basisschool ’t Venne aan de Sarabande in Nieuw-Vennep wordt door Flexwonen NH omgebouwd naar 28 woningen, voor spoedzoekers, starters en jongeren (23+) en vergunninghouders (maximaal 50%). Inwoners van Haarlemmermeer krijgen voorrang. De vergunninghouders worden vanuit de gemeente toegewezen, de overige groepen dienen zich in te schrijven via flexwonennh.nl.  Huurders krijgen een contract voor maximaal twee jaar, en zijn zelf verantwoordelijk voor het vinden van een volgende woning. In die twee jaar kunnen ze wel inschrijfduur opbouwen bij Woningnet.
Een van de woningen is bestemd voor de beheerder van FlexwonenNH. Hij/zij is vooral aanwezig als aanspreekpunt voor bewoners en omwonenden, voor klein technisch onderhoud, toezicht op naleven van het huishoudelijk reglement en voor intakes van nieuwe bewoners.
Het gebouw zelf wordt niet vergroot, ook de buitenkant zal niet wijzigen, met evt. uitzondering van zonnepanelen op het dak en een naambord. Een bushalte ligt op 12 minuten loopafstand, station Nieuw-Vennep op 15 minuten fietsafstand. Het project heeft een vergunning voor 15 jaar.


Aantal woningen
28, waarvan 1 voor de beheerder
Eigenaar
FlexwonenNH
Start
2020
Huurprijs
sociale huur
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren, statushouders
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Aard gebouw
getransformeerd gebouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

Informatie over huren in het project vind je binnenkort op de website van Flexwonen NH.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel