123 Flexwonen

Spaceboxen in Veldhoven

Blaarthemseweg, Veldhoven

In Veldhoven zijn door woningcorporatie Woonbedrijf 30 tijdelijke woningen geplaatst, zogenaamde Spaceboxen. Het zijn 26 woningen voor één persoon en 4 woningen voor twee personen. Die laatsten bestaan uit twee Spaceboxen. Een Spacebox is een kant-en-klare woonunit van ongeveer 18m², die niet veel weegt en dus makkelijk verplaatsbaar is. Deze woningen stonden eerst op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven. Woonbedrijf verhuurde ze toen aan studenten.

De flexwoningen zijn een oplossing voor mensen die om verschillende redenen met spoed op zoek zijn naar een woning in Eindhoven, maar geen of weinig inschrijftijd hebben opgebouwd en daardoor een moeilijke positie op de woningmarkt hebben.

Tussen de groene Spaceboxen lopen stenen paden en is er ruimte behouden voor bestaande bomen en planten. Het gebied is voor iedereen vrij toegankelijk. Op het terrein is ook een fietsenstalling te vinden en een ruimte voor wasmachines en drogers. De woningen bevatten een keuken en een badkamer. De huurprijs bedraagt €353,56 voor een enkele Spacebox en €394,13 voor een dubbele Spacebox. Dit is exclusief servicekosten, energiekosten en kosten voor water en internet.

Aantal woningen
30
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
Woonbedrijf
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren, ouderen, statushouders, studenten, uitstromers zorg
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
€353,56 t/m €394,13
Bouwers/concept
Start
Mei 2019
Eind
Bijzonderheden
Meer info Informatie over aanmelden

Hier vind u informatie over aanmelden voor flexwonen bij Woonbedrijf. Zie ook dit filmpje

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.