Spark Village, Amsterdam Science Park

Woningcorporatie Rochdale bouwde het Spark Village wooncomplex, bij Science Park Amsterdam. Hier worden jongeren van 18 t/m 27 jaar gehuisvest. Het complex bestaat uit 240 studio’s van 24m2, voorzien van eigen keuken en badkamer. In deze studio’s wonen verschillende doelgroepen samen: statushouders, studenten en jongeren die niet studeren. De huurprijs van de studio’s in Spark Village varieert van €410 tot €562, afhankelijk van leeftijd.

Naast de studio’s zijn er verschillende gemeenschappelijke ruimten op het terrein, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten kunnen organiseren. Bewoners bouwen samen aan een community waar iedereen kan leren van elkaar en zijn of haar steentje bijdraagt. De woningen staan op een van de meest high tech locaties van Europa: het Amsterdam Science Park. Innovatie, bedrijven, wonen en wetenschap gaan hier samen. Met Startup Village letterlijk naast het complex, ben je niet de eerste die hier een mooie start maakt! Gelegen in Amsterdam Oost, naast de Indische buurt en Watergraafsmeer. Voorzieningen als horeca en supermarkten om de hoek.

 


Aantal woningen
240
Eigenaar
Rochdale
Start
April 2019
Huurprijs
€410 - €562
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
jongeren, statushouders, studenten
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar, nieuwbouw
Contractvorm gebruiker
campuscontract, tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

Hier vind je informatie over de aanmeldprocedure voor Spark Village bij Rochdale.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel