Stay at Cox, Horst aan de Maas

Stay at Cox biedt moderne en kwalitatief hoogstaande huisvesting voor arbeidsmigranten, verdeeld over twee gebouwen. Elk gebouw is opgedeeld in 19 wooneenheden geschikt voor 6 personen. Een wooneenheid bestaat uit twee tweepersoonsslaapkamers en twee éénpersoonsslaapkamers, een keuken, douche, toilet, en een wasmachine. Er is een receptie, maar geen gezamenlijke ruimte.

Het complex ligt aan de A73. De dichtstbijzijnde supermarkt en het centrum van Horst zijn goed per fiets bereikbaar. In het centrum van Horst bevinden zich twee Poolse supermarkten en een Pools uitgaanscentrum. Daarnaast is er de mogelijkheid om op zondag een Poolse kerkdienst bij te wonen. Ook is er elke twee weken een populaire carboot sale. Stay at Cox voldoet aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten en heeft daarvoor het Certificaat Stichting Normering Flexwonen behaald. De huisvestingsaccommodatie wordt 24/7 door parkmanagers beheerd.


Aantal woningen
38
Eigenaar
Stay at Cox
Start
2019
Huurprijs
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
bestaand gebouw, getransformeerd gebouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit complex voor arbeidsmigranten wordt deels gebruikt voor eigen werknemers van Cox en deels via andere werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd. Meer informatie via de websiteBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel