Stay at Cox, Horst aan de Maas

Cox Aardbeien is een familiebedrijf dat zich volledig richt op de aardbeienteelt. Voor de medewerkers bieden zij moderne en kwalitatief hoogstaande huisvesting genaamd Stay at Cox. De huisvesting is verdeeld over twee permanente gebouwen waarin totaal negentien wooneenheden zijn gevestigd, elk geschikt voor zes personen. Een wooneenheid bestaat uit twee tweepersoonsslaapkamers en twee eenpersoonsslaapkamers, een keuken, douche, toilet en een wasmachine. Er is een receptie, verder zijn er geen gezamenlijke ruimtes aanwezig. De huisvestingsaccommodatie wordt 24/7 door parkmanagers beheerd. Alle faciliteiten zijn met gemak per fiets te bereiken.


Aantal woningen
19 (114 plaatsen)
Eigenaar
Stay at Cox
Start
2019
Huurprijs
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
nieuwbouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
Naast de huisvestingsbehoefte voor eigen personeel, wordt de huisvesting ook gebruikt door agrarische bedrijven uit de regio.

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit complex voor arbeidsmigranten wordt deels gebruikt voor eigen werknemers van Cox en deels via andere werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd. Meer informatie via de websiteBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel