123 Flexwonen

Student Experience Amstel, Amsterdam

Joan Muyskenweg 15-16-17, 1096 CJ Amsterdam

Student Experience Amstel bestaat uit 520 zelfstandige studio’s van 21 m² met elk een eigen keuken en badkamer. Er zijn ook 8 grotere studio’s van 27 m². Op de begane grond bevinden zich de receptie, de lounge en horecagelegenheid Amstelplace. Op het dak is een sportveld. Verder heeft het complex een besloten binnentuin, een wasserette en studieruimtes.
Alle studio’s zijn voorzien van vaste vloerbedekking, het is toegestaan daarop laminaat te leggen. Het keukenblok heeft een keramische 2-pitskookplaat, afzuigkap en (indien gemeubileerd gehuurd) een koelkast. Er zijn geen gordijnen, wel een gordijnrail.
Op de fiets ben je binnen een kwartier in het centrum van Amsterdam.
Het gebouw bestaat uit modulaire units en is in 2015 geplaatst door Jan Snel (Daiwa Group). Het kan minimaal 12 jaar blijven staan.

Aantal woningen
520
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
Student Experience
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
studenten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
campuscontract
Huurprijs
€ 608,69 excl. voorschot servicekosten à € 145 p/m. Grotere studio’s kosten € 654,72. (prijspeil 2022). Huurtoeslag is mogelijk voor studenten ouder dan 23 jaar.
Bouwers/concept
Start
2015
Eind
Bijzonderheden
  • gemeentelijke belastingen (afvalstoffenheffing, waterschapslasten en rioolheffing) vallen buiten de servicekosten, huurders krijgen hiervoor een aparte aanslag van de gemeente.
  • sinds juli 2022 bieden alle Student Experience locaties ook een service om voor even bv. een printer, game console of stofzuiger te huren.
Meer info Informatie over aanmelden

Informatie over huren staat op de website van Student Experience. Huurders dienen ouder te zijn dan 16 jaar en een vol- of deeltijdstudie te volgen in Nederland.
De studio’s worden toegewezen op basis van een eerlijke en anonieme loting. De waarborgsom is € 1120.

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.